• De beste prijs/kwaliteit verhouding
  • De beste service dicht bij u in de buurt
  • Professioneel laten inmeten en monteren
  • U bent altijd welkom in de winkel voor vrijblijvend advies
  • Stalenservice aan huis

De Zonwering Boetiek

VRAAG DIRECT EEN GRATIS OFFERTE AAN

Verosol Standaard Plisse

De plisségordijnen van Verosol zijn naast mooi, elegant en sfeervol ook nog eens zeer functioneel. Want dankzij de gepatenteerde aluminium coating aan de achterzijde hebben deze plisségordijnen een zeer isolerende werking. In de zomer wordt het zonlicht buiten gehouden, in de winter blijft juist de warmte binnenshuis. Hierdoor bespaar je met de producten van Verosol tot wel 25% op je energierekening !

Verosol vario plisse

De Vario Plissé is een ingespannen plissé waarbij het mogelijk is zowel de onderzijde als bovenzijde op een gewenste stand te zetten.
De Vario Plissé kan tevens gemonteerd worden met een klemsysteem waardoor deze ook geschikt zeer geschikt is als raamdecoratie voor naar binnen openende ramen, zoals een raam met een draai/kiep systeem.

Verosol Twin Plisse

De Twin Plissé biedt de mogelijkheid twee stoffen te combineren in één plisségordijn. Zo kan je kiezen uit een stof met hoge transaprantie die overdag isoleert waarbij uitzicht naar buiten behouden blijft en inkijk wordt verminderd. Wanneer het donker wordt en binnen de lichten aan zijn kies je voor een stof met bijna geen transparantie zodat je geniet van maximale privacy.

Verosol Serre Plisse

De Serre Plissé is speciaal ontwikkeld als zonwering voor een lichtstraat. Deze schuin lopende ramen zijn geen probleem voor dit doek wat door geleiders loopt. Zit de lichtstraat op een moeilijk bereikbare plaats ? Ook daarvoor is een oplossing; voer de zonwering uit met een (draadloze) motor met afstandbediening !

Verosol Speciale Plisse

Heb jij een raam met driehoekig, rond of trapezium vorm en denk je dat zonwering of raamdecoratie daar niet mogelijk is ? Vraag één van onze adviseurs om te mogelijkheden van een Verosol plissé. Dankzij diverse ingenieuze systemen is er vaak meer mogelijk.

VeroCell

Wil je nog meer isoleren ? Kies dan voor de VeroCell stoffen van VeroCell. Deze plisséstof bestaat uit 2 lagen stof waardoor een extra isolerende buffer ontstaat tussen het raam en de rest van de ruimte. Uiteraard is ook de VeroCell collectie voorzien van de weerkaatsende metallic laag.

Legendarisch stukje geschiedenis 1963 de heer Verolme

Scheepsbouwer Cornelis Verolme was in 1963 in New York en hij vroeg zich af hoe de wolkenkrabbers het binnen koel moesten houden. Ondernemend als hij was, zocht Verolme net zolang totdat hij zelf de perfectie oplossing had gevonden. Zijn ontdekking – gemetalliseerd doek als binnenzonwering – mag een revolutie genoemd worden, want zoals hij zelf zei: ‘When you are sitting inside a room, it feels like sitting in the shadow of a tree!’

Verosol - Binnenzonwering op maat gemaakt

"Al 50 jaar maakt Verosol binnenzonwering die geschikt is voor elk interieur."

Trots dat wij dealer mogen zijn van: VEROSOL

"Al 50 jaar maakt Verosol binnenzonwering die geschikt is voor elk interieur."

Meer weten ?

U heeft een vraag over één van onze producten ? U wilt een afspraak met een van onze vertegenwoordigers, vul uw gegevens in op het contactformulier of bel 070-3230660 en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.