Reparatie, service, onderhoud en vakkundige montage voor zonwering en rolluiken.

U wilt u zonwering zonder zorgen blijven gebruiken. Het is daarom erg belangrijk dat uw zonwering in goede staat van onderhoud is. De Zonwering Boetiek levert u het noodzakelijke onderhoud maar ook voor reparaties staan wij graag voor u klaar.

Wij hebben een eigen technische dienst en zijn daarom in staat uw zonwering of rolluik zo snel mogelijk te repareren.

Door de jarenlange ervaring zijn zij in staat om reparaties vakkundig uit te voeren. Daarnaast kunnen wij, waar nodig, adviseren.Onderhoudsbeurt


Regelmatig onderhoud kan voorkomen dat u vroegtijdig aan vervanging toe bent. Bewegende delen en bedieningselementen vragen, zeker door weersinvloeden, aandacht. Wij bieden u de mogelijkheid om een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Uw zonwering wordt dan tijdens deze onderhoudsbeurt gereinigd, gesmeerd en indien noodzakelijk nagesteld.

In veel gevallen kunnen we zonweringen vernieuwen door reparaties door te voeren of door het doek te vervangen. Hierdoor ziet uw zonwering er weer als nieuw uit.

Als uw zonwering of rolluik nog goed is kunnen wij de zonwering of het rolluik voorzien van een elektromotor. Hierdoor kunt u er weer met plezier gebruik van maken zonder dat het product geheel vervangen hoeft te worden.


Vakkundige montage


Onder onze service valt uiteraard de vakkundige montage van uw zonwering. Goede montage verhoogt het gebruiksgemak, bevordert de levensduur en voorkomt beschadiging van het product en uw woning. De Zonwering Boetiek houdt zich dagelijks bezig met het monteren van zowel buiten- als binnen-zonwering, vakkundig gemonteerd en exact voor u op maat gemaakt

Wilt u meer weten? Neem kontakt met ons op 070-3230660.