• De beste prijs/kwaliteit verhouding
  • De beste service dicht bij u in de buurt
  • Professioneel laten inmeten en monteren
  • U bent altijd welkom in de winkel voor vrijblijvend advies
  • Stalenservice aan huis

DE ZONWERING BOETIEK

VRAAG DIRECT EEN GRATIS OFFERTE AAN

Horren geeft u een gezond en comfortabel leefkimaat in huis !

Waarom horren uw woonplezier vergroten

Goed ventileren van uw woning is belangrijk voor uw gezondheid en voor het woonklimaat. Te vochtige lucht kan leiden tot schimmelvorming en verhoogt de kans op huisstofmijten. Schimmels en mijten veroorzaken vaak allergische reacties in de luchtwegen. Een gebrek aan frisse lucht leidt bovendien tot concentratieverlies, vermoeidheid en hoofdpijn. Dankzij horren kunt u optimaal en volledig beschermd ventileren.

Frisse lucht binnen, insecten buiten

-       Genieten van een ongestoorde nachtrust;

-       Geen insectenbeten meer;

-       Geen onhygiënische insecten in uw woning.

De originele plisséhordeur is voorzien van zwart geplisseerd gaas. Dit gaas is enigszins zonwerend en goed zichtbaar. De plisséhordeur werkt zonder veerspanning waardoor deze in elke gewenste stand blijft staan. Een decoratieve oplossing voor uw woning.

De rolhordeur Prestige wordt op maat geleverd van het merk Luxaflex, de geleiders zijn voorzien van koolstofpennen om het uitwaaien van het gaas te voorkomen.

De vaste hordeur is een aluminium, solide frame die voorzien is van een schopplaat van 30 cm. De vaste hordeur is een scharnierende draaideur die op het kozijn wordt geschroefd.

De rolhor Super is voorzien van een gesloten, aluminium cassette en geleiders. De geleiders zijn voorzien van koolstofpennen waardoor het gaas niet uit de geleiders kan waaien. Het sluiten gebeurt door middel van een schuifsluiting die vanzelf in de geleiders sluit.

Aluminium frame gemaakt van uiterst smalle profielen. De vaste hor kan worden voorzien van scharnieren en magneten of met draaiwervels rondom. De vaste hor kan zowel op als in de dag geplaatst worden.

Aluminium frame voorzien van gaas. De inzethor wordt van binnenuit, zonder boren of schroeven geplaatst middels een kliksysteem. Ideale oplossing voor kunstof draai- en kiepramen.

Meer weten ?

U heeft een vraag over één van onze producten ? U wilt een afspraak met een van onze vertegenwoordigers, vul uw gegevens in op het contactformulier of bel 070-3230660 en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.