• De beste prijs/kwaliteit verhouding
  • De beste service dicht bij u in de buurt
  • Professioneel laten inmeten en monteren
  • U bent altijd welkom in de winkel voor vrijblijvend advies
  • Stalenservice aan huis

De Zonwering Boetiek

Vraag een offerte aan of maak direct een afspraak

Rolgordijnen

De rolgordijnencollectie van De Zonwering Boetiek Den Haag is zeer uitgebreid. Er zijn zeer veel verschillende opties met rolgordijnen. De grote keuze in doeksoorten en afwerking opties maakt het een zeer veelzijdig product. De doeken lopen van transparant tot compleet verduisterend en zijn er in alle kleuren en patronen. Daarnaast hebben wij ook speciaal zonwerende doeken die het zonlicht en de warmte in huis kunnen reduceren.

Wij komen graag de diverse mogelijkheden in toepassingen en in doeksoorten persoonlijk met u bespreken. Kwaliteit en duurzaamheid van onze rolgordijnen

Kwaliteit en duurzaamheid zijn onze uitgangspunten, zowel in onze doeksoorten als materialen. Voor onze rolgordijndoeken worden alleen de beste materialen geselecteerd. Een breed assortiment doeken zijn speciaal geselecteerd op onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid zodat u lang plezier heeft van uw rolgordijnen.

Voor onze rolgordijn systemen geldt hetzelfde. De zeer sterke gebruiksvriendelijke systemen zorgen ervoor dat uw rolgordijnen altijd mooi en soepel omhoog en omlaag blijven gaan.

Standaard zijn al onze systemen handbediend. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een zeer comfortabele gemotoriseerde bediening. Wilt u hier meer informatie over neem dan gerust even contact met ons op.

De Zonwering Boetiek Den Haag kiest uitsluitend voor superieure kwaliteitsstoffen

Een rolgordijn is een opgerold gordijn, waarmee op een eenvoudige manier een raam afgedekt kan worden tegen zonlicht.

Het materiaal bestaat uit textiel dat bewerkt is met een speciale coating.

Rolgordijnen kunnen transparant, half-transparant of verduisterend zijn.

Uitgebreide keuze

Oog voor detail

Rolgordijnen zijn onderscheidend door hun design afwerking zoals steunen in aluminium uitvoering, metalen of kunstof bedieningsketting, ovalen of hoekige aluminium onderlatten en eventueel montageprofiel die het oprolsysteem netjes wegwerken.

Verosol rolgordijnen

Rolgordijnen van Verosol maken uw kamers compleet. Deze rolgordijnen zijn mooi, elegant en sfeervol. Daarnaast zijn ze zeer functioneel. Een veel voorkomend probleem in de zomer is dat het erg warm wordt in huis. Met rolgordijnen van Verosol blijft de warmte echter buiten. Bovendien wordt hinderlijk lichtinval tegengehouden. In de winter gebeurt het tegenovergestelde. Kou wordt buiten gelaten en warmte blijft juist binnenshuis. Dit resulteert in energiebesparing. Verosol biedt u een totaaloplossing op het gebied van rolgordijnen.

Bespaar op je energierekening !

De rolgordijnen van Verosol zijn naast mooi, elegant en sfeervol ook nog eens zeer functioneel. Want dankzij de gepatenteerde aluminium coating aan de achterzijde hebben deze rolgordijnen een zeer isolerende werking. In de zomer wordt het zonlicht buiten gehouden, in de winter blijft juist de warmte binnenshuis. Hierdoor bespaar je met de producten van Verosol tot wel 25% op je energierekening !

Een passend rolgordijn voor iedere situatie

Een rolgordijn van Verosol is verkrijgbaar met en zonder cassette. Een cassette geeft het rolgordijn een extra luxe uitstraling. Speciaal voor grotere ramen zijn er specifieke uitvoeringen van het rolgordijn die sterk genoeg zijn om een grote breedte te overbruggen en waarbij bovenin voldoende ruimte is om de volledige doekrol kwijt te kunnen wanneer het rolgordijn volledig is opgerold.

Daglicht is essentieel om je prettig te voelen in je eigen woon- en werkomgeving. Vooral het contact met de buitenwereld is een belangrijke factor. Echter, zeer regelmatig merk je dat het daglicht dat je woning of kantoor binnenkomt, hinderlijk en te fel is. Je hebt last van de warmte, of van hinderlijke schitteringen op je televisie en het beeldscherm van je computer. Je kunt natuurlijk dan je rolgordijnen omlaag doen. Bij de meeste rolgordijnen verlies je, door de wijze waarop het textiel is behandeld, het contact met de buitenwereld. Dit is echter niet het geval met Verosol rolgordijnen. De flinterdunne metaallaag die is aangebracht op de achterzijde van het textiel houdt warmte en hinderlijke lichtinval tegen, terwijl je wel een perfect contact met en zicht naar buiten houdt.

Niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur. Inzetbaar op vele plaatsen in huis en kantoor. Veel functionaliteit: van transparant tot verduisterend, van strak zakelijk tot warm romantisch met schulp of roede, een geweldige keuze uit oneindig veel stoffen, kleuren en dessins. Elegant en makkelijk te monteren. Zeer betaalbaar. Kortom: een aantrekkelijk alternatief voor alle andere raamdecoratie systemen.

Meer weten ?

U heeft een vraag over één van onze producten ? U wilt een afspraak met een van onze vertegenwoordigers, vul uw gegevens in op het contactformulier of bel 070-3230660 en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.